Módosul a forgalmi rend a Negoj és Alexandru Papiu Ilarian utca kereszteződésénél és környékén

A közlekedés biztonságosabbá tétele céljával péntektől, november 12-étől módosul a forgalmi rend az Al. Papiu Ilarian – Negoj utca – 1918. December 1. Sugárút kereszteződésénél, a megfelelő jelzéseket a következők szerint helyezik ki:

  • egyirányúvá válik az Al. Papiu Ilarian utca a Negoj utca kereszteződésétől az 1918. December 1. Sugárút felé (kivéve a Glória és 1918. December 1. Sugárút közötti szakaszt);
  • az 1918. December 1. Sugárútról tilos felhajtani a Papiu utcába (kivéve azokat, akik azonnal jobbra kanyarodnak a Glória utca irányába) ;
  • a Glória utcából kitérőknek tilos jobbra hajtaniuk (kötelező módon balra kell térniük);
  • a Merészség utcából közlekedve a Negoj-Papiu utcák kereszteződésében tilos balra térni (kötelező módon jobbra kell térni).

Megemlítendő, hogy a felsorolt változásokat a polgármesteri hivatal (mint helyi önkormányzat / az utak kezelője) törvényes kötelezettségei alapján, a Maros Megyei Rendőrfőkapitányság kérésére és jóváhagyásával a hatályos szabályozás szerint lépteti életbe – miután az említett útkereszteződésben számos közlekedési probléma és baleset történt.